گفت و گوی بسیج با نخبه موفق علمی استان هرمزگان :

به تدریس و هدایت نسل های جوان و پایبندی به ارزش های اسلامی علاقه دارم /خدمت کردن به نظام و انقلاب را به فرزندانم یاد دادم

استاد بسیجی سیما رهگشا گفت :به تدریس و هدایت نسل های جوان و پایبندی به ارزش های اسلامی علاقه دارم.
کد خبر: ۹۶۶۴۶۵۳
|
۱۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۸

سیما رهگشا استاد بسیجی و نخبه علمی در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری بسیج اظهار داشت: من علاقه شدیدی به مقوله علم آموزی داشتم و در طول مدت تحصیل؛ دانش آموز موفقی بودم از آنجایی که در خانواده ای مذهبی متولد شدم به سمت ارزش های اسلامی و منویات رهبر معظم انقلاب گرایش بیشتری پیدا کردم. 

وی عنوان کرد: زمانی‌که به تازگی حوزه علمیه در بندرعباس تاسیس شده بود من در رشته علوم دینی مشغول به تحصیل شدم و پس از آن برای ادامه تحصیل به مشهد مقدس رفتم.

وی افزود: پس از مدتی دوباره به بندرعباس بازگشتم و فصل جدیدی از زندگی ام را با ازدواج آغاز کردم. در آن سالها؛ حوزه علمیه در بخش خواهران تعطیل بود و شرایط برای ادامه تحصیل من مهیا نشد، همین امر موجب شد تا چند سالی بین درس و دانشگاه ام وقفه بیفتد، در طول این مدت صاحب دو فرزند شدم. 

نخبه علمی دانشگاه افزود: اشتیاق من به تحصیل باعث شد تا در کنکور سراسری شرکت کنم و در دانشگاه فردوسی مشهد در رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی قبول شوم. آن زمان همسرم امام جمعه کهنوج بود .

رهگشا ادامه داد: با بزرگتر شدن فرزندانم در نبود همسرم، رسیدگی به امور مدرسه و تکالیف آنها و... برعهده من بود اما با وجود این همه مشکلات ریر و درشت، من با تلاش بی وقفه توانستم مدرک کارشناسی را اخذ نموده و پس از آن بلافاصله در کنکور آزاد مقطع کارشناسی ارشد شرکت نماییم و با موفقیت حایز رتبه اول در این مقطع شوم. 

این استاد بسیجی گفت: پس این موفقيت های بزرگ، با درخواستم به عنوان مدرس در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس موافقت شد. 

به گفته وی، پس از پایان تحصیلات در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه آزاد مشهد؛به بندرعباس بازگشتم و در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس در ابتدا به عنوان استاد حق التدریسی و پس از آن به مدت یک سال به عنوان عضو رسمی هیئت علمی دانشگاه استخدام شدم.

این بانوی تاثیر گذار اذعان کرد: در دوران تدریسم، شغل‌های مدیریتی به من پیشنهاد داده شد اما نپذیرفتم. چرا که من به تدریس، هدایت نسل های جوان و همچنین پایبندی به ارزش های اسلامی علاقه داشتم. 

وی ابراز داشت: حضورم در دانشگاه باعث شد تا با استاتید برجسته و مهم آشنا شوم و همین امر، دریچه ای نو به روی من گشوده شد و راه‌های چگونگی تعامل با دانشجویان جوان را به من آموخت. 

رهگشا تصریح کرد: من چندین بار به عنوان استاد نمونه دانشگاه انتخاب شدم و تاکنون چندین مقالات علمی را ارائه دادم که مورد تایید قرار گرفت، از دیدگاه من یکی از مهم‌ترین اقداماتم در زمینه جنبش نرم‎افزاری بود و مقام معظم رهبری نیز بر این مسئله مهم تاکید داشتند. 

به گفته وی، مقاله ام در رابطه با تاثیر حوزه و دانشگاه در نهضت نرم‌افزاری جهان اسلام در کنگره بین المللی دانشگاه آزاد پذیرفته شد و به چاپ رسید. مقالات علمی دیگری نیز در همایش‌های مختلف ارائه دادم. 

نخبه علمی با صراحت گفت: کارهای فرهنگی را با کمک نهادهای فرهنگی دانشگاه، بدون هيچ‌گونه چشم‌داشتی انجام دادم و در همین راستا؛ خدمت کردن به نظام و انقلاب را به فرزندانم یاد دادم.  

وی عنوان کرد: من در حال حاضر دارای سه فرزند دختر هستم که هرکدام آنها با داشتن چهار فرزند، در زمینه اشتغال و تحصیل برایشان  ممانعت ایجاد نشده است. 
فرزندانم از من الگو گرفتند و هرکدام شان به مدارج عالی دست پیدا کردند.

از جمله دیگر سوابق وی را می توان؛ گروه معارف و ارشد حقوق، مسئولیت امور زنان و دانشگاه، گزینش هیئت علمی دانشگاه، عضویت در کمیسیون فرهنگی دانشگاه، عضویت در کمیته انظباطی دانشگاه و... اشاره کرد.

خانواده ام نقشی مهمی را در قوام و پیروزی انقلاب ایفا نمودند. 

این استاد بسیجی گفت: قبل ازانقلاب، پدرم فارغ التحصیل رشته حقوق از دانشگاه تهران بود و همچنین به عنوان کارمند در وزارت کشور در مشاغل مدیریتی نظیر شهردار، بخشدار و حتی فرماندار مشغول به فعالیت بود. پدرم در دوران انقلاب نیز با وجودیکه کارمند دولت بود اما در خفا با روحانیت انقلابی همراهی می‌کرد. 

رهگشای بیان داشت: به خاطر دارم در دوران دبیرستان من با دوستانم در حیاط مدرسه بازی می‌کردیم که پدرم مورد خشم گروهک‌های تروریستی قرار گرفت به طوری که عوامل ضد انقلاب، شعار مرگ بر درویشی و مرگ بر رهگشای را سر می‌دادند و آن دوران حاج آقا درویشی مسئول سپاه پاسداران میناب بودند.

وی عنوان کرد: پس از آن پدرم به عنوان شهردار قشم به جزیره منتقل شد و سال بعد با حکم معاونت استانداری به بندرعباس آمد. آن موقع ما با انقلاب فرهنگی مواجهه شدیم و پدرم از وزارت کشور استعفا داد و به میناب بازگشتیم. از آنجایی که به پزشکی علاقه داشتم، پس از مدتی با گذراندن دوره آمپول زنی و کمک های اولیه و... به گروه جهادی پزشکی پیوسته و به بشاگرد اعزام شدیم.


این بانوی تاثیرگذار در بخش پایانی سخنان خود گفت: از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، سواد و سوادآموزی جایگاه ویژه‌ای یافت و در تاریخ هفتم دی ماه ۱۳۵۸، امام خمینی فرمانی مبنی بر تشکیل نهضت سواد آموزی صادر کرد و من عنوان معلم افتخاری نهضت سواد آموزی در روستاهای میناب تدریس کردم.

ارسال نظرات
پر بیننده ها
آخرین اخبار